Destacamos

‘Converses sobre voluntariat’ 11 de desembre a l’Espai Ferrer i GuàrdiaDins del marc de l’any de Barcelona com a CAPITAL EUROPEA DEL VOLUNTARIAT, us convidem a participar a la jornada ‘CONVERSES SOBRE VOLUNTARIAT’, organitzada per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Movime… (llegir més...)

Iniciativa Ciutadana Europea per un New Deal a EuropaSigna per un Pla Especial Europeu per al Desenvolupament Sostenible i l’Ocupació. La ICE New Deal 4 Europe promou un pla europeu d'inversió (a l'estil de New Deal de Roosvelt) destinat a l'econom… (llegir més...)

Seminari 'Convivència i cohesió social' (3a edició). Participa al teatre fòrum!La Fundació Ferrer i Guàrdia us convida al seminari “Convivència i cohesió social” (3a edició) que es durà a terme a l’Espai Ferrer i Guàrdia el dilluns 1 de desembre a les 18:30h. Enguany el format d… (llegir més...)

Festival Enmut 2014El proper 29 de novembre es celebra la 6a edició del Festival Internacional de Curtmetratges MUTS. Aquests any es realitzarà a la Sala Latino del Teatre Principal (Les Rambles, 27 Barcelona). L'Enmut… (llegir més...)