informeL'equip de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha elaborat set informes sobre la situació i les necessitats de les persones joves a cadascun dels àmbits del Pla territorial de Catalunya, recentment publicats per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els informes se centren en la població de 15 a 34 anys i s'han elaborat a partir de les dades de la darrera Enquesta a la joventut de Catalunya (EJC). Pensem que poden ser d'utilitat per als i les professionals de les polítiques de joventut ja que descriuen els trets diferencials de l'àmbit sobre el qual tracta (Metropolità, Comarques Gironines, Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, Comarques Centrals, Penedès i Ponent i Alt Pirineu i Aran) en algunes de les principals dimensions de la vida de les persones joves (educació, treball, emancipació, condicions de vida, salut, oci, participació, llengua i mobilitat). Us animem a consultar tots els informes aquí.

L'Institut d'Anàlisis Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia, ofereix suport en l'anàlisi, disseny, execució i avaluació de les polítiques públiques, i un cop més, estem contents d'haver col•laborat amb la Direcció General de Joventut en l'elaboració d'aquests informes i en la seva presentació arreu de Catalunya. Aquests informes aporten un coneixement sobre el territori clau per al desenvolupament de plans i accions per a les persones joves de tot Catalunya.