joventut-generalitatEl proper dijous dia 5 de juny de 2014 la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia en el marc de la Trobada de la demarcació en Joventut a Tarragona (Direcció General de Joventut de Catalunya, Coordinació Territorial de Joventut de Tarragona), presentarà els resultats de l’Enquesta a la joventut de Catalunya de 2012 (ECJ-2012), oferint una radiografia de la situació dels i les joves al Camp de Tarragona en els diversos aspectes que configuren la seva realitat (educació, treball, emancipació, participació, salut, mobilitat, etc.). El coneixement de les tendències de la joventut catalana amb aquesta perspectiva territorial possibilita una intervenció ajustada a les necessitats de les persones joves.

En aquesta jornada també es presentarà el Pla d’Actuació Territorial en Joventut 2016 (PATJ-2016).

Aquesta és la primera de sis presentacions que la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, per encàrrec de la Direcció General de Joventut de Catalunya, realitzarà durant aquest mes de juny per presentar els resultats de l’anàlisi territorialitzada de l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2012 (EJC-2012).

Data: 5 de juny de 2014

Lloc de realització

Sala Pau Casals, Edifici de Governació.
Carrer Sant Francesc, 3. Tarragona.

Programa

9:45h Acollida als participants
10:00h Benvinguda a càrrec de Toni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

10:15h EJC-2012: Radiografia de la joventut a Tarragona
A càrrec de Sílvia Luque, coordinadora de l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

11:30h Pausa

12:00h PATJ-2016: Les prioritats del món local en polítiques de joventut
A càrrec de Núria Vallès, tècnica de suport al territori de l’Observatori Català de la Joventut de la Generalitat de Catalunya

12:45h Cloenda
A càrrec de Joan Plana, coordinador territorial de Joventut de Tarragona de la Generalitat de Catalunya

pdf Descarrega el programa