Aportacions per a una societat laica

Portada InformeFFG miniL’Informe Ferrer i Guàrdia 2014, és una publicació anual de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

  • L’Informe Ferrer i Guàrdia 2014, compta enguany amb signatures prestigioses com:  Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Enric Canet, Gloria Garcia-Romeral, Mª del Mar Griera, Isidoro Martín, Ignasi Llorente, Jaume Funes, Santiago José Castellà, Vicenç Molina, Oriol Illa, Raimon Goberna, Joffre Villanueva, Hungria Panadero, Sílvia Luque, Astrid Pont, i Pablo Faura...

...I compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Per realitzar la reserva de compra podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom, número d’exemplars, recollida en oficina o enviament per correu postal i adreça (si s’escau).