#llibertats civils, a debat

La publicació inclou un informe de l'IASPP -Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques-, que analitza el context de l’exercici de les llibertats civils, parant especial atenció als riscos que es deriven de la crisi econòmica i de les iniciatives polítiques del govern espanyol.

Des d’una perspectiva catalana, però emmarcada en el context estatal i europeu, l’informe aborda qüestions com les llibertats d’informació, d’expressió i de mobilització -totes elles debilitades per lallei mordassa-, o els dèficits que presenta l’Estat de Dret espanyol.

El llibre incorpora també resums de conferències entorn als efectes de la crisi sobre les llibertats civils a Grècia, Portugal i Espanya (Ina Piperaki, Fernando Pereira, Pablo Faura, Judit Vallès)  i entorn a la llibertat d’informació en l’era d’internet (Jaume Roures, Xianna Sicardi, Ramon Moles-Plaza, Simona Levi).

Completa la publicació una selecció d’articles d’opinió al voltant de temes que han focalitzat l’atenció de l’opinió pública el darrer any, com la polèmica Llei de Seguretat Ciutadana, o l’atemptat contra Charlie Hebdo (Joan-Francesc Pont, Massimo A. Alberizzi, Francesc Ràfols, Laura Golanó, Sergi Blàzquez)

Si esteu interessats a aconseguir-ne un exemplar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

  • Autor: Diversos
  • Edició: Barcelona, 2015