De Johan Cruyff a Ada Colau. Entrevistes per a la formació, la reflexió i l’agitació política

LlibreCruyffColauAquest llibre commemoratiu dels 30 anys de trajectòria de la Fundació Ferrer i Guàrdia recopila algunes de les entrevistes publicades a la revista Espai de llibertat. Revista d’esquerres per a la formació, la reflexió i l’agitació política.
La publicació es fa amb la voluntat de seguir compartint, de tornar a fer d’altaveu, de donar un nou present a veus del passat i a veus d’un entorn més immediat, amb missatges vigents per interpretar i per entendre d’on provenen bona part dels esdeveniments contemporanis.
Alguns dels diàlegs que componen aquesta obra són els mantinguts amb Marta Mata, fundadora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat; Salvador Pàniker, filòsof, enginyer i ex president de l’Associació pel Dret a una Mort Digna a Espanya; Jorge Wagensberg, físic, museòleg i gran divulgador científic; l’humorista gràfic Forges; Noam Chomsky, professor emèrit de Lingüística al MIT de Massachusetts; Vicenç Navarro, Isidre Molas i per suposat, Johan Cruyff i Ada Colau.


Pots aconseguir el teu exemplar per 15€ + despeses d’enviament.

També pots encarregar-lo i recollir-lo a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps).
És imprescindible realitzar la reserva de compra omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/KgRTH8eIsblpM6ul2