MLP Edicions

MLP Edicions

El Informe Ferrer Guardia 2021 abre el debate sobre la relación entre los feminismos y las religiones. Desde la pluralidad de visiones y experiencias sobre la religión y sobre los feminismos, explora las voces de mujeres que responden a las siguientes preguntas: ¿qué relación establecen los feminismos con las religiones? ¿Es posible el feminismo en el marco de las religiones? ¿Cuál es el papel que juegan las religiones en la asunción de las reivindicaciones feministas? Se trata de preguntas pretendidamente amplias que dan lugar a respuestas necesariamente complejas y poliédricas. También se profundiza sobre el papel de la laicidad como pilar de la libredad de conciencia y para avanzar en la igualdad entre hombres y mujeres.

En esta obra ha participado Mar Griera y Rosa Martínez-Cuadros, sociólogas de la Universidad Autónoma de Barcelona, ​​Dolors Marín, maestra y escritora, Nazanín Armanian, politóloga de origen iraní, Maysoun Douas, concejala de Más Madrid en el Ayuntamiento de Madrid, María Outomuro, miembro de la dirección de las Juventudes Obreras Cristianas, y Mercè Otero, profesora jubilada y activista feminista.

La publicación incorpora el estudio "Laicidad en cifras 2021", donde se analizan los últimos datos disponibles sobre las adscripciones de conciencia de la ciudadanía, así como las manifestaciones de sus creencias en el ámbito tributario, educativo y social.

Consigue tu ejemplar por 12€ + gastos de envío

Puedes encargarlo y recogerlo en la oficina de la Fundación: calle Avinyó 44, 1r piso. Barcelona

Para la reserva de compra, contacta a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicando su nombre, número de ejemplares, recogida en oficina o envío por correo postal y dirección (si procede).

LlibreCruyffColauAquest llibre commemoratiu dels 30 anys de trajectòria de la Fundació Ferrer i Guàrdia recopila algunes de les entrevistes publicades a la revista Espai de llibertat. Revista d’esquerres per a la formació, la reflexió i l’agitació política.
La publicació es fa amb la voluntat de seguir compartint, de tornar a fer d’altaveu, de donar un nou present a veus del passat i a veus d’un entorn més immediat, amb missatges vigents per interpretar i per entendre d’on provenen bona part dels esdeveniments contemporanis.
Alguns dels diàlegs que componen aquesta obra són els mantinguts amb Marta Mata, fundadora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat; Salvador Pàniker, filòsof, enginyer i ex president de l’Associació pel Dret a una Mort Digna a Espanya; Jorge Wagensberg, físic, museòleg i gran divulgador científic; l’humorista gràfic Forges; Noam Chomsky, professor emèrit de Lingüística al MIT de Massachusetts; Vicenç Navarro, Isidre Molas i per suposat, Johan Cruyff i Ada Colau.


Pots aconseguir el teu exemplar per 15€ + despeses d’enviament.

També pots encarregar-lo i recollir-lo a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps).
És imprescindible realitzar la reserva de compra omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/KgRTH8eIsblpM6ul2

4referentsEl llibre repassa les biografies de Marta Mata, Joan Salas Anton, Teresa Claramunt i Anselm Clavé, quatre referents dels moviments progressistes i laics a Catalunya.

Les seves vides, totes amb el lliurepensament i la lluita pels drets civils com a característiques en comú, han inspirat els quatre programes de formació de l’Escola Lliure El Sol –institució amb la qual vam realitzar aquesta publicació–: formació d’activistes, formació de dirigents, formació de treballadors i formació de formadors.

Preu: 12 € + despeses d’enviament. També es pot recollir a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps).

Per realitzar la reserva de compra podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicant el vostre nom, número d’exemplars, recollida en oficina o enviament per correu postal i adreça (si s’escau).