Prohibir els mòbils a les escoles o introduir-los com a eines d’aprenentatge? Quines eines podem utilitzar i què comporta l’ús d’aquestes dins de l’educació? Com aconseguim que infants i joves facin un ús de qualitat de les noves tecnologies?

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia volem respondre a aquestes qüestions en la segona edició de TIC’s i Educació, una jornada per debatre sobre els reptes que suposen les bretxes digitals en la digitalització d’infants i joves. La jornada amb el títol “Tecnologia al servei dels infants” tindrà lloc el proper 30 de novembre a la sala d’actes del Centre Cultural Albareda (Barcelona).

En la sessió es comptarà amb experts i expertes en noves tecnologies per reflexionar sobre la introducció de les tecnologies a l’aula i quins tipus de formats s’apliquen en l’actualitat, així com amb experiències d’introducció o no dels mòbils a les aules. Els ponents de la jornada són: Dolors Reig, professora i youtuber experta en educació digital, Marc Masip, psicòleg i director del programa Desconnect@, en Guillermo Bautista, professor de Psicologia i Ciències de l’Educació a la Universitat Oberta de Catalunya i la Rosabel Roig, doctora en Pedagogia i professora titular de l'Àrea de Didàctica i Organització Escolar a la Universitat d'Alacant.

També tindrà lloc una taula d'experiències a favor o en contra de la incorporació del mòbil a l'aula. Per aquesta activitat comptarem amb la participació de l'INS Torreu del Palau, amb el seu director Evaristo González, l'Ins Joaquim Pla i Farreras, amb el seu cap d'estudis Antoni Aparicio, i amb l'IES Juan Manuel Zafra amb la seva coordinadora pedagògica Mercè Capell. 

Dia: Dissabte 30 de novembre

Lloc: Centre Cultural Albareda (Carrer Albareda 22, 08004, Barcelona)

Hora: 10:00h

Activitat gratuïta. Places limitades.

Inscripcions: http://bit.ly/TICEducacio2019

La jornada està adreçada tant a famílies com a professionals del món de l’educació.

Programa tics AAFF alta