Imatge MonumentFFG hbAquest 2019 es compleixen 110 anys de l'afusellament del pedagog català Francesc Ferrer i Guàrdia. Com cada any, des de la Fundació volem retre homenatge a una figura que va lluitar durant tota la seva vida per l'educació i la llibertat i que va ser assassinada injustament per les seves idees i per haver creat l'Escola Moderna. Per reconèixer el llegat de Ferrer i Guàrdia, us convidem a participar el 14 d’octubre en l'Ofrena Floral davant el seu monument a la muntanya de Montjuïc.

L'Ofrena comptarà com a personalitat convidada amb Pascual Velázquez, doctor en pedagogia i dret i especialista en Ferrer i Guàrdia i l’Escola Moderna. És l’autor del llibre “El Procés a Francesc Ferrer i Guàrdia” i les seves dues tesis d’investigació han versat sobre la vida i obra del pedagog català. L’acte estarà conduït per la directora de la Fundació, Sílvia Luque, i comptarà amb un discurs de benvinguda a càrrec del president de l’entitat, Joan-Francesc Pont.

Data: dilluns 14 d’octubre

Hora: 12:00H

Lloc: Parc de Montjuïc (Avinguda de l’Estadi 31-33, Barcelona)

Inscripcions: Preguem a totes les persones i entitats que vulgueu assistir i participar en l’Ofrena Floral, us inscriviu a: http://bit.ly/OfrenaFloralFG19

Descarrega’t la invitació a l’Ofrena.