Jornades FiG.1.jpg.200x197

L’Ajuntament d'Allella recupera enguany les Jornades Ferrer i Guàrdia d’innovació educativa. En aquesta desena edició les Jornades abordaran de ple la temàtica per a la qual van ser creades: les tendències de canvi i innovació educativa. Ho faran amb un total de 10 hores de formació repartides en una quinzena de conferències, tallers i debats en els quals es donaran a conèixer experiències que posen de manifest la tendència actual d’innovació educativa, tenint en compte l’impacte de l’educació a la societat actual, des d’una visió oberta, en xarxa i comunitària.
El contingut del programa, que compta amb la participació d’una quinzena de mestres, pedagogs i especialistes en el tema, té per objectiu facilitar i promoure un espai de debat, reflexió i intercanvi d’experiències en el món educatiu des d’una visió àmplia, que pugui interessar a diferents agents, equips directius i docents, i també famílies i professionals relacionats amb l’educació.
Les Jornades són obertes a totes les persones que tinguin interès en el tema.

Les sessions es desenvoluparan a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.

Us podeu descarregar el tríptic.

Més informació al següent enllaç.