Presentacio Mocio Addiccions

 

 

 

 

 

Ahir es va presentar una moció al Ple del Parlament de Catalunya sobre addiccions socials motivada, parcialment, pel nostre estudi "Hàbits i pràctiques del joc de les persones joves a Catalunya".

Aquest informe representa la primera recerca al nostre territori que, amb una aproximació qualitativa, intenta analitzar i comprendre el fenomen del joc d'atzar entre la població jove. La recerca explora aspectes com les conductes, els perfils, les motivacions i les trajectòries que configuren els hàbits i les pràctiques dels i les joves. L’Associació Centre Català d’Addiccions Socials (ACENCAS) va atorgar el premi Plataforma Mediterrània d’Investigació 2013 a la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia per aquest estudi.


El President de la Fundació, Joan-Francesc Pont i la directora, Sílvia Luque, que van estar convidats al Parlament, consideren que ha estat un gran dia per a la Fundació Ferrer i Guàrdia, que veu reconeguda una contribució seva per tot l'arc parlamentari i celebren que la moció s’aprovés per unanimitat. Agreixen al GP Ciutadans que recuperessin la recerca i l’hagin traduït en política pública, amb el suport de tots els grups.


Us deixem l'enllaç a l'estudi http://bit.ly/29SpQ7O .