Aquest proper dijous a les 20:00h a l'Espai Ferrer i Guàrdia debatrem sobre els resultats de la votació al Regne Unit i la confirmació del Brèxit. Aquesta activitat es co-organitza amb JEF Catalunya. En aquest espai compartirem amb experts/es que han seguit de prop aquest tema. En el marc del seminari connectarem amb membres de JEF que es troben a UK per tal de conèixer les seves perspectives sobre aquest tema.

Entre les 20:00h i les 20:45h el format de l'activitat serà de seminari en el que les persones convidades ens faran una aproximació al Brèxit i s'obrirà el debat al públic assistent. A partir de les 20:45h l'activitat s'emmarca en format Eurotast: amb una aportació de 9€, es comparteix el debat amb pica-pica inclòs (a càrrec del Restaurant Matsuri). Recordem que aquesta segona part del seminari és opcional.

Es prega confirmacions per l'Eurotast abans del 12 de juliol a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.