Avui 27 de gener s'ha fet públic el veredicte del jurat del Concurs Euroacciona't, que se suma al vídeo guanyador del concurs per votació popular.

En el marc de la Jornada "Futur polític de la Unió Europea: eleccions al Parlament Europeu 2014" realitzades al Parlament de Catalunya s'ha fet entrega del premis:

- Premi del jurat al millor vídeo, a càrrec de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, ha estat per Montse Ros Olivas. Ha fet entrega del premi Ferran Tarradellas, Director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona.

- Premi per votació popular, a càrrec del Consell Català del Moviment Europeu, havent rebut un total de 375 vots ha estat per Gerard López Chalé. Ha fet entrega del premi Joan Colom, President del Consell Català del Moviment Europeu i el Sr. Jo Leinen, president del Moviment Europeu Internacional.

 Premi del jurat al millor vídeo  Premi per votació popular
montse-ros gerard-lopez
We are european citizens. Join us
Autora: Montse Ros Olivas
Nous Horitzons
Autor: Gerard López 

 Podeu veure els vídeos guanyadors a la secció de Votacions. 

Agraïm la participació i esforç de totes les persones que han participat, a les institucions que han donat suport, en especial a la representació de la Comissió Europea a Barcelona que ha fet possible el premi, i al Consell Català del Moviment Europeu per haver fet possible l'entrega del premi en el marc de la seva Jornada anual.

Així mateix, aprofitem per anunciar-vos que aquest concurs es tornarà a realitzar aquest 2014. Us animem a participar-hi, pròximament anunciarem les dates i condicions per presentar-se.