La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia organitza el proper dissabte 11 de febrer a les 17:00h a l'Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més baix, 7, Bcn) una sessió de Teatre Fòrum sobre assetjament i ciberassetjament per a joves.

Us convidem a participar d'aquesta presentació de Nus Teatre. 

#1000LIKES presenta un cas de ciberassetjament escolar, patit per la protagonista principal. La llei del silenci es fa present al llarg de tot el curs: els companys passen o tenen por de parlar, el professorat i la institució escolar minimitza la problemàtica, a casa una cosa així és inimaginable...i les TIC invisibilitzen la violència. Davant això, la protagonista no només no troba ajuda sinó que a més se li retreu estar tot el dia enganxada al mòbil i a l’ordinador. Aquesta actitud de negació de l’ús de les TIC en el procés relacional i d’aprenentatge, contraresta amb la possibilitat de remar a favor dels canvis que ja s’estan donant, per prevenir i actuar devant la violència escolar. Podeu consultar més informació sobre aquesta proposta al següent enllaç.

L'activitat és totalment gratuïta, però cal inscripció prèvia (enviar un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o telefònicament 936011644).

 

Cartell 1000Likes1