2cubiertaINFORMEFERRERIGUAR

El pròxim dijous 17 de març a les 18:30h us convidem a participar a la presentació del llibre que hem publicat recentment des de la Fundació Ferrer i Guàrdia:

'Informe Ferrer i Guàrdia 2015. Compromís per una societat laica'

 

 

La presentació comptarà amb la participació de:

  • Enric Vendrell, Director General d'Afers Religiosos. Generalitat de Catalunya.
  • Joan-Francesc Pont, President de la Fundació Ferrer i Guàrdia.
  • Sílvia Luque, Directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia.
  • Chiqui Subirana, Associació de Mestres Rosa Sensat.

La presentació serà a les 18:30h del dijous 17 de març al Centre Cívic Convent de Sant Agustí – Sala Calidoscopi (c. Comerç, 36, Bcn).  Podeu descarregar aquí el targetó. L'activitat és gratuïta però us demanem confirmar assistència escrivint a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2015, és una publicació, que elaborem anualment des de fa 5 anys, de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2015, compta enguany amb signatures prestigioses com: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Sílvia Luque, Jaume Botey, Lluís Pérez, Pablo Faura, Chiqui Subirana, Santiago Castellà, Joffre Villanueva, Laia Sánchez, Vicenç Molina, Hungria Panadero i Josep Mañé. I compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.