La Fundació Ferrer i Guàrdia participa per primer cop al Pla de Formació per a Entitats de l’Ajuntament de Viladecans 2019-2020 que enguany celebra la seva 13è edició. Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa és fomentar i enfortir el moviment associatiu viladecanenc. El tècnic de recerca de la Fundació, Martí Oliver, hi ha realitzat formacions pràctiques sobre com justificar i sol·licitar una subvenció municipal durant el passat mes de desembre i aquest mes de febrer.

Aquesta col·laboració dona continuïtat al suport tècnic de la Fundació en la millora de l’acció subvencional de la ciutat dut a terme durant el 2019 i que s’ha concretat, entre altres actuacions, en l’elaboració del Pla Estratègic de Subvencions de Viladecans.

Des de la Fundació hem participat en el Pla de Formació per ajudar a les entitats del municipi a fer correctament tots els tràmits relacionats amb les subvencions municipals. Als tallers pràctics hi han participat 26 entitats de Viladecans pertanyents a diversos àmbits de treball: cultura, esports, serveis socials, salut i consum i veïnals.

Durant el desembre es van realitzar quatre sessions sobre com justificar una subvenció municipal a l’Escola del municipi El Garrofer. Durant aquests tallers es van treballar aspectes bàsics sobre el concepte de subvenció i les obligacions que se’n desprenen quan una entitat n’és beneficiària. La formació ha combinat aspectes teòrics i pràctics, a partir dels exemples reals dels formularis i projectes de les entitats del municipi.  Aquest mes de febrer s’han dut a terme quatre sessions sobre com realitzar la sol·licitud de subvencions municipals.

Gràcies als conceptes introduïts i el suport del nostre tècnic de recerca, les entitats assistents han pogut completar la formació amb els coneixements necessaris per tirar endavant la sol·licitud i justificació de les subvencions municipals.  

 Imatge Notícia Subvencions Viladecans