LlibreCruyffColauAquest Sant Jordi, regala lliurepensament. Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia, posem a la venda el llibre “De Johan Cruyff a Ada Colau. Entrevistes per a la formació, la reflexió i l’agitació política”, que hem editat amb motiu del nostre 30è aniversari.

La publicació recull més d’una vintena d’entrevistes fetes a la nostra revista Espai de Llibertat, reconvertida actualment en blog.

Alguns dels diàlegs que componen aquesta obra són els mantinguts amb Marta Mata, fundadora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat; Salvador Pàniker, filòsof, enginyer i ex president de l’Associació pel Dret a una Mort Digna a Espanya; Jorge Wagensberg, físic, museòleg i gran divulgador científic; l’humorista gràfic Forges; Noam Chomsky, professor emèrit de Lingüística al MIT de Massachusetts; Vicenç Navarro, Isidre Molas i per suposat, Johan Cruyff i Ada Colau.

Aquest llibre dona continuïtat a la defensa i generació d’espais de debat i promoció del pensament crític per part de la Fundació, compartint reflexions amb destacats referents del món acadèmic, polític, associatiu i civil.

Pots aconseguir el teu exemplar per 15€ + despeses d’enviament.

També pots encarregar-lo i recollir-lo a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps).

És imprescindible realitzar la reserva de compra omplint aquest formulari: