Portada InformeFFG-miniEl pròxim dimarts 10 de febrer a les 19h us convidem a participar a la presentació del llibre que hem publicat recentment des de la Fundació Ferrer i Guàrdia:

'Informe Ferrer i Guàrdia 2014. Aportacions per una societat laica'

La presentació comptarà amb la participació de:

  • Enric Vendrell, Director General d'Afers Religiosos. Generalitat de Catalunya.
  • Joan-Francesc Pont, President de la Fundació Ferrer i Guàrdia.
  • Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.
  • Joffre Villanueva, doctorand en Ciència Política.
  • Santiago Castellà, professor de la Universitat Rovira i Virgili.

La presentació serà a les 19h del dimarts 10 de febrer a l'Espai Ferrer i Guàrdia (c. Avinyó, 44, 08002 Barcelona). Podeu descarregar aquí el targetó. L'activitat és gratuïta però us demanem confirmar assistència escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2014, és una publicació, que elaborem anualment des de fa 4 anys, de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2014, compta enguany amb signatures prestigioses com: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Enric Canet, Gloria Garcia-Romeral, Mª del Mar Griera, Isidoro Martín, Ignasi Llorente, Jaume Funes, Santiago José Castellà, Vicenç Molina, Oriol Illa, Raimon Goberna, Joffre Villanueva, Hungria Panadero, Sílvia Luque, Astrid Pont i Pablo Faura. I compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Si esteu interessats/des en adquirir un exemplar del llibre cliqueu aquí