logo-universitat-lliureEn l'actualitat les turbulències econòmiques, l'agitat escenari geopolític dels països de la Unió Europea i les perspectives de futur dels ciutadans de l'actual model de la Unió dels 28 estats, fa necessari la convocatòria d'un debat que ja està obert, ¿quina Europa Volem?, una Europa per als ciutadans o l'Europa del Mercat Únic. La Universitat Lliure de l’Empordà, que constitueix una Escola de Formació de Ciutadans i que pretén la millora contínua de la societat, amb l’auspici de l’Ajuntament de Palafrugell.

Conscients de la importància social de la informació, ha decidit convocar un debat públic.

Taula Rodona: Dia 9 de maig (dia d'Europa) a les 19:00 h. (Descarrega targetó)

¿Quina Europa Volem?, una Europa per als ciutadans o l'Europa del Mercat Únic.

PARTICIPEN:

  • Marc Vidal: Diputat al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Girona Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa.
  • Sergi Sabria i Benito: Diputat al parlament de Catalunya per la circumscripció de Girona Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya. Ex Alcalde de Palafrugell
  • Ramón Mestres Brugada: alt Responsable del Servei Europeu d’Acció Exterior 
  • Juli Fernández: Primer secretari del PSC de les comarques gironines, Alcalde de Palafrugell i Diputat al Parlament
  • Joan Anton Salmurri Trinxet: Consell Català del Moviment Europeu

Coordinador: Andrés Cascio, Vicerector de la Universitat Lliure de L´Empordà.

Lloc: Saló d’Actes del Centre de Formació del Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell. Carrer Bruguerol, 12.

Coordinació Universitat Lliure de l’Empordà: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. ENTRADA LLIURE