#decide logoLa tarda del divendres 21 de març vine a dialogar amb els eurodiputats o candidats a eurodiputats dels partits catalans amb representació al Parlament Europeu i a conèixer la nova campanya de la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Catalunya per promoure la participació dels i les joves a les properes eleccions europees del 25 de Maig.

El 21 de març a les 16:30h el Diàleg juvenil amb candidats i eurodiputats se centrarà en un tema cabdal com és l'atur juvenil. Aquest Diàleg, adreçat a joves, s'està reproduint a diferents ciutats europees i els resultats seran presentats al Parlament Europeu. La introducció al contingut del diàleg anirà de la mà de Peter Matjašič, President del European Youth Forum i Coordinador de projectes sobre eleccions europees a l'Open Society Foundations (OSIFE). I el diàleg comptarà amb la participació dels candidats/eurodiputats: Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Juan Milián (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV).

Seguidament a les 19h podeu venir a participar en un acte obert al públic en general, on presentarem els vídeos que hem elaborat en el marc de diferents projectes europeus amb joves i que van encaminats a promoure la participació a les properes eleccions europees. La campanya porta el títol #decide what Europe you want. A més, posteriorment, JEF Catalunya celebrarà el 35è aniversari de la seva creació a Catalunya amb la intervenció de Joan-Francesc Pont, President de la Fundació Ferrer i Guàrdia i primer President de JEF Catalunya i Pablo Faura, President de JEF Catalunya.

La participació és gratuïta però les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia a través del formulari al que podeu accedir clicant aquí. Us recomanem que no espereu a l'últim dia.

Pel que fa al Programa, accediu clicant pdfaquí.

L'acte se celebrarà a Avinguda de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona (seu de l'Assoc. de Mestres Rosa Sensat).

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona i JEF Europe col•laboren també amb l'acte. I es compta amb el suport de Citizens for Europe, l'Open Society Foundation i la Comissió Europea (Youth in Action).

Ens veiem el divendres dia 21 de març!