euroaccionat-juratDesprés de què durant el 2013 el concurs Euroacciona’t estigués actiu per al foment de la reflexió i debat entre les persones joves sobre què significa ser ciutadà/na europeu, el jurat s’ha reunit per a la deliberació final del vídeo guanyador.

Cal fer menció especial a les idees i aportacions dels vídeos finalistes, doncs la decisió no ha estat fàcil. El proper dia 27 de gener es farà públic el nom de la persona guanyadora, segons la decisió del jurat, i es durà a terme l’entrega del premi en el marc de la XXIII Jornada Europea, que tindrà lloc al Parlament de Catalunya, sota el títol "Futur polític de la Unió Europea: eleccions al Parlament Europeu 2014".

En el mateix acte, es farà entrega del premi corresponent a la votació popular, que va estar activa entre novembre i desembre de 2013. Durant el període de votació popular es van rebre prop de 1.000 vots als vídeos que es poden visualitzar online a través de la web del concurs: http://www.euroaccionat.eu

La Fundació Ferrer i Guàrdia i el Consell Català del Moviment Europeu han organitzat el concurs, amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el suport de la Representació del Parlament Europeu a Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, entre d’altres entitats.

Actualment s’està treballant per donar el tret de sortida a l’Euroacciona’t 2014 centrat en el marc de les properes eleccions europees.