FFG LlevantTeatreFoto: Teatre Auditori de Granollers

L'Ajuntament de Granollers començarà aquest mes de maig un procés participatiu per a recollir propostes de la ciutadania sobre el futur ús de l'espai escènic de Llevant Teatre. Amb aquest projecte es vol repensar aquest equipament municipal, per atendre les necessitats i interessos dels veïns/es, la comunitat cultural i educativa, a la vegada que serveixi per dissenyar en un futur el funcionament, les prioritats i els usos de l'espai.

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia dinamitzarem el procés participatiu que es realitzarà a través de la plataforma Participa Granollers. En aquesta fase de recollida de propostes, es comptarà amb cinc sessions de debat telemàtiques amb agents culturals i artístics, educatius i comunitaris, així com una sessió oberta a la ciutadania interessada i una sessió específica amb l'equip tècnic. En aquest sentit, es vol comptar amb la participació de les associacions de veïns i comerciants del barri, amb els centres educatius i les escoles d’arts escèniques, així com amb les companyies teatrals i les empreses del sector cultural. 

El procés participatiu seguirà amb la priorització de les propostes, que servirà de base per a la definició futura de les tipus d'activitats i projectes que es duran a terme en aquest equipament. La previsió és que al mes de juny es puguin conèixer els resultats i es realitzaran sessions de retorn a la ciutadania.