FFG FormacioDigitalL'espai Torre Jussana ofereix a les entitats de Barcelona unes sessions anomenades "Participació digital: idees i eines per a fomentar-la". Es tracta d'un curs que pretén respondre a la bretxa digital i les dificultats de l'associacionisme per mantenir la seva activitat arran de la pandèmia. En aquest sentit, es vol donar un conjunt de recursos per a impulsar la participació digital a les entitats

Aquest curs està impartit des de la Fundació Ferrer i Guàrdia, especialistes en processos participatius i en l'ús de plataformes digitals com Decidim per desenvolupar la participació digital. Concretament, la docent de les sessions serà Hungría Panadero, responsable de coordinació de projectes de la Fundació i especialista en planificació de projectes i participació. 

Aquest curs de tres sessions abordarà els reptes i avantatges de la digitalització de la participació a l'entitat, l'estratègia per planificar i dissenyar aquesta participació, i les eines i recursos per dur a terme aquest procés participatiu digital. La formació es realitzarà entre maig i juny. 

Més informació