Cartell DebatLaicitatiFonamentalismeLa Fundació Ferrer i Guàrdia us convidem al col·loqui sobre laïcitat i fonamentalisme religiós "La llibertat i la vida, contra el sotmetiment i la mort". Una jornada de debat que tindrà lloc el proper dimecres 25 de novembre i que s'emetrà per streaming a través del nostre canal de youtube.  Es tracta d'una conferència online per reflexionar sobre com la laïcitat pot donar resposta al fonamentalisme religiós en una societat democràtica davant del ressorgiment de la violència  després de l'assassinat del professor francès, Samuel Paty, o els atemptats a Niça i Viena. 

Data: dimecres 25 de novembre

Hora: 18:30h

Streaming a través del nostre canal de youtube

En aquest debat hi participaran com a ponents en Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Najat El Hachmi, escriptora i assagista, Joan Subirats, professor de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Josep Ramoneda, director de l'Escola Europea d'Humanitats. El moderador de la conferència serà en Vicenç Molina, vicepresident de la Fundació Ferrer i Guàrdia. 

En el col·loqui també s'abordarà altres qüestions com definir quins són els límits de la llibertat d'expressió i com es garanteix la convivència entre ciutadans i ciutadanes des de la pluralitat d'opcions de consciència.