CARTELL

El 7 de novembre tindran lloc les Jornades d’Interculturalitat 2020 organitzades per la Fundació Ferrer i Guàrdia, Esplais Catalans, la Federació de Casals de Joves de Catalunya i l’Escola Lliure el Sol. Es tracta d’unes jornades de formació i debat intern l’objectiu de les quals és treballar per esdevenir entitats més diverses i transformar les nostres xarxes en espais més interculturals. La sessió serà online degut a la situació sanitària. 

Aquesta jornada comptarà amb una ponència inicial sobre participació i interculturalitat a càrrec de l’exdirectora del col·lectiu Afrofèmines i impulsora de la cooperativa Afrofem Koop, Basha Changuerra. Tot seguit comptarem amb els relats i experiències del col·lectiu de joves descendents asiàtiques Catàrsia, l’experiència del projecte del Centre d’Estudis Africans i Interculturals “Joves Referents”, la Fundació Bayt Al-Thaqafa i La Tregua, un espai de diversitat a través de les manifestacions artístiques.  

En acabar l’activitat es presentarà el Mapa d’Entitats que treballen en inclusió i diversitat i la Guia d’Interculturalitat i Treball en xarxa realitzats per la Federació de Casals de Joves de Catalunya i Esplais Catalans.  

Data: dissabte,  7 de novembre de 2020 

Hora:  10:00h a 14:00h 

Entrada Gratuïta 
Inscripcions a http://www.escolaelsol.org/oferta-formativa/caps836/20-jornades-d-interculturalitat.htm