Us animem a participar –el dijous 10 de març a les 19:00 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, pral.)– en la presentació del llibre Jóvenes, trabajo, futuro. Perspectivas sobre la Garantía Juvenil en España y Europa, en la redacció del qual ha participat la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, a partir de l’aportació de Sílvia Luque, directora de l’entitat.

Aquest exemplar ha estat editat pels catedràtics M. Àngels Cabasés (Economia), Agnès Paradell (Dret del Treball i de la Seguretat Social) i Carles Feixa (Antropologia Social). La seva estructura i continguts són el resultat d’un projecte de recerca sobre la relació entre els joves, el treball i el futur, que ha reunit a experts de diferents disciplines i investigadors de diverses universitats de l’Estat espanyol i d’Europa.

Tot allò, per oferir la més acurada resposta a preguntes com:

  • Com ha canviat la relació entre els joves i la feina?
  • Com veuen el seu futur laboral i també personal
  • Com ha afectat la precarització, temporalització i desregulació de l’ocupació juvenil?
  • Quines són les perspectives de reactivació davant la sortida de la crisi?
  • Què es Garantia Juvenil i quin balanç es pot extreure de la seva implantació a l’Estat espanyol i a Europa?

En aquest sentit, l’aportació feta des de la Fundació Ferrer i Guàrdia per part de Sílvia Luque, es centra en l’anàlisi sobre com s’aborda la concreció de les competències en els programes de Garantia Juvenil a nivell estatal.

Invitació: presentació del Llibre "Jóvenes, trabajo, futuro".