Portada InformeFFG-miniL’Informe Ferrer i Guàrdia 2014, és una publicació anual de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

L’Informe Ferrer i Guàrdia 2014, compta enguany amb signatures prestigioses com: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Enric Canet, Gloria Garcia-Romeral, Mª del Mar Griera, Isidoro Martín, Ignasi Llorente, Jaume Funes, Santiago José Castellà, Vicenç Molina, Oriol Illa, Raimon Goberna, Joffre Villanueva, Hungria Panadero, Sílvia Luque, Astrid Pont i Pablo Faura. I compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

El cost del llibre és de 10 € (despeses d’enviament incloses). Cal fer l'ingrés en aquest compte corrent: IBAN: ES93 2100 3000 1122 0173 5463 

Disposeu de la quarta edició de l’Informe Ferrer i Guàrdia en format paper. Podeu omplir el següent formulari per tal d’adquirir el vostre exemplar. 

 

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 EDICIONS ANTERIORS:

Som laics? 17 mirades a la laïcitat. Informe Ferrer i Guàrdia 2013 Informe Ferrer i Guàrdia. Anuari de la Laïcitat a Espanya 2012 Informe Ferrer i Guàrdia. Anuari de la Laïcitat a Espanya 2011

Som laics? 17 mirades a la laïcitat. Informe Ferrer i Guàrdia 2013

Informe Ferrer i Guàrdia. Anuari de la Laïcitat a Espanya 2012

Informe Ferrer i Guàrdia. Anuari de la Laïcitat a Espanya 2011