Archivo

Notícies

Nou Espai de Llibertat - núm. 66

Nou Espai de Llibertat - núm. 66Ja ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!!   L’entrevista Salvador Giner"L’única alternativa que existeix ha estat el moviment cooperativista" Perspectives Per educar en la llibertat, ens eduquem Alquimia del present La… (llegir més...)

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.cat

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.catLa Fundació Ferrer i Guàrdia ens hem adherit a la plataforma Somescola.cat. Somescola.cat és un conjunt d’entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que, arran les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català… (llegir més...)

Seminari: Cooperativisme i mutualisme a Catalunya

Seminari: Cooperativisme i mutualisme a Catalunya18 de desembreSEMINARI "COOPERATIVISME I MUTUALISME A CATALUNYA DES D'INICIS DEL S. XX A L'ACTUALITAT" 18:30h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona. Volem donar una mirada a les pràctiques comunitàries i formes d’ajuda mútua entre d… (llegir més...)

Presentació: 'En el tiempo de la bala y la Salamandra'

Presentació: 'En el tiempo de la bala y la Salamandra'13 de desembrePRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "EN EL TIEMPO DE LA BALA Y LA SALAMANDRA", de Vladimir Carrillo 19:00h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona. Gilberto TorresEx-dirigent sindical de Colombia i protagonista de la història a la v… (llegir més...)