Archivo

Notícies

Som esplai. La revista digital d'Esplais Catalans

Som esplai. La revista digital d'Esplais CatalansL’any 2010 en un procés de reflexió estratègica i estructural d’Esplais Catalans vam decidir aturar la revista d’Esplais Catalans: El Tercer Segona. No va ser una decisió fàcil, però enteníem que calia obrir un debat profund de com i per què fèiem le… (llegir més...)

La Fundació rep la visita de 20 joves del Comitè de les Regions de Brussel·les

La Fundació rep la visita de 20 joves del Comitè de les Regions de Brussel·lesLa Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia va rebre, el dia 10 de gener, la visita d’un grup de joves, d’entre 20 i 30 anys, de països d’arreu Europa que es troben actualment realitzant un període d’aprenentatge a la seu del Comitè de les Regions a Brusse… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 66

Nou Espai de Llibertat - núm. 66Ja ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!!   L’entrevista Salvador Giner"L’única alternativa que existeix ha estat el moviment cooperativista" Perspectives Per educar en la llibertat, ens eduquem Alquimia del present La… (llegir més...)

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.cat

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.catLa Fundació Ferrer i Guàrdia ens hem adherit a la plataforma Somescola.cat. Somescola.cat és un conjunt d’entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que, arran les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català… (llegir més...)