Notícies

Inauguració nova delegació de la Fundació a les comarques de Girona

Inauguració nova delegació de la Fundació a les comarques de GironaCoincidint amb el 25è aniversari i amb la voluntat d’ampliar i enfortir la tasca de la Fundació en el territori, obrim una nova seu a les comarques gironines. Per aquest motiu, volem celebrar-ho amb tots i totes vosaltres. Des del convenciment que av… (llegir més...)

La Fundació Ferrer i Guàrdia celebra el seu 25è aniversari reconeixent el compromís i la tasca social de l'esplai als barris amb més desigualtat social

La Fundació Ferrer i Guàrdia celebra el seu 25è aniversari reconeixent el compromís i la tasca social de l'esplai als barris amb més desigualtat socialLa passada nit la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia va celebrar l'acte principal de commemoració del seu 25è aniversari, la Nit Ferrer i Guàrdia. Davant 200 persones representants d'associacions i institucions, la Nit Ferrer i Guàrdia ha comptat amb… (llegir més...)

Atenció: canvi d'ubicació i reobertura per a noves inscripcions de la Nit Ferrer i Guàrdia - 18 octubre

Atenció: canvi d'ubicació i reobertura per a noves inscripcions de la Nit Ferrer i Guàrdia - 18 octubre Donada l'excel·lent resposta de la convocatòria de la Nit Ferrer i Guàrdia, ens hem vist obligats a canviar d'ubicació per a poder acollir les més de 120 persones que han confirmat la seva assistència. Per aquest motiu us preguem prengueu nota de la… (llegir més...)

TERRASSA pren la iniciativa, per una Europa més teva

TERRASSA pren la iniciativa, per una Europa més tevaLa Fundació Ferrer i Guàrdia participarà del cicle de conferències organitzades pel Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya per a difondre i promoure la Iniciativa Ciutadana Europea. Terrassa acollirà el proper dia… (llegir més...)