Archivo

Notícies

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.cat

La Fundació s'adhereix a la plataforma Somescola.catLa Fundació Ferrer i Guàrdia ens hem adherit a la plataforma Somescola.cat. Somescola.cat és un conjunt d’entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que, arran les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català… (llegir més...)

Seminari: Cooperativisme i mutualisme a Catalunya

Seminari: Cooperativisme i mutualisme a Catalunya18 de desembreSEMINARI "COOPERATIVISME I MUTUALISME A CATALUNYA DES D'INICIS DEL S. XX A L'ACTUALITAT" 18:30h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona. Volem donar una mirada a les pràctiques comunitàries i formes d’ajuda mútua entre d… (llegir més...)

Presentació: 'En el tiempo de la bala y la Salamandra'

Presentació: 'En el tiempo de la bala y la Salamandra'13 de desembrePRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "EN EL TIEMPO DE LA BALA Y LA SALAMANDRA", de Vladimir Carrillo 19:00h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona. Gilberto TorresEx-dirigent sindical de Colombia i protagonista de la història a la v… (llegir més...)

Vídeo de la Nit Ferrer i Guàrdia

Vídeo de la Nit Ferrer i GuàrdiaLa passada nit del 18 d'octubre, la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia va celebrar l'acte principal de commemoració del seu 25è aniversari, la Nit Ferrer i Guàrdia, davant 200 persones representants d'associacions i institucions. En l'acte la Fundaci… (llegir més...)