Archivo

Notícies

Nou Espai de Llibertat - núm. 67 Especial 25è Aniversari

Nou Espai de Llibertat - núm. 67 Especial 25è AniversariJa ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!! El número 67 de la nostra revista és una edició especial pel 2012 per celebrar el 25è Aniversari de la Fundació Ferrer i Guàrdia.   PRESENTACIÓ20 ANYS DE FORMACIÓ I LLIUREPENSA… (llegir més...)

Presentació del Projecte Educatiu de Casals de Joves

Presentació del Projecte Educatiu de Casals de JovesCasals de Joves de Catalunya presenta el llibre: "Aixequem la persiana: Projecte Educatiu de Casals de Joves de Catalunya" Dimecres 20 de febrer de 2013 a les 19ha l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190 BCN) Durant l'acte intervindran: Helena… (llegir més...)

Som esplai. La revista digital d'Esplais Catalans

Som esplai. La revista digital d'Esplais CatalansL’any 2010 en un procés de reflexió estratègica i estructural d’Esplais Catalans vam decidir aturar la revista d’Esplais Catalans: El Tercer Segona. No va ser una decisió fàcil, però enteníem que calia obrir un debat profund de com i per què fèiem le… (llegir més...)

La Fundació rep la visita de 20 joves del Comitè de les Regions de Brussel·les

La Fundació rep la visita de 20 joves del Comitè de les Regions de Brussel·lesLa Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia va rebre, el dia 10 de gener, la visita d’un grup de joves, d’entre 20 i 30 anys, de països d’arreu Europa que es troben actualment realitzant un període d’aprenentatge a la seu del Comitè de les Regions a Brusse… (llegir més...)