Archivo

Notícies

Presentació del llibre "Los tres dragones"

Presentació del llibre La família Vila, pertanyent a una ordre llegendària, és el fil conductor de la trama de la novel·la. A través dels seus ulls veiem la història mundial, els seus esdeveniments importants i com repercuteixen en la missió que els ha estat encomanada. 18… (llegir més...)

Joan-Francesc Pont escollit nou President de l’MLP

Joan-Francesc Pont escollit nou President de l’MLP El passat dilluns 11 de febrer de 2013 tingué lloc l’Assemblea general de l’MLP. Enguany s’ha produït el relleu en la presidència, després de 2 anys de dedicació de Santiago Castellà, que ha passat a mans de Joan-Francesc Pont, President de la Funda… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 67 Especial 25è Aniversari

Nou Espai de Llibertat - núm. 67 Especial 25è AniversariJa ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!! El número 67 de la nostra revista és una edició especial pel 2012 per celebrar el 25è Aniversari de la Fundació Ferrer i Guàrdia.   PRESENTACIÓ20 ANYS DE FORMACIÓ I LLIUREPENSA… (llegir més...)

Presentació del Projecte Educatiu de Casals de Joves

Presentació del Projecte Educatiu de Casals de JovesCasals de Joves de Catalunya presenta el llibre: "Aixequem la persiana: Projecte Educatiu de Casals de Joves de Catalunya" Dimecres 20 de febrer de 2013 a les 19ha l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190 BCN) Durant l'acte intervindran: Helena… (llegir més...)