Notícies

V Jornada Marta Mata 'Freinet i els drets de l’infant'

V Jornada Marta Mata 'Freinet i els drets de l’infant'Aquest curs 2012-2013, la V Jornada Marta Mata que organitza la fundació Àngels Garriga de Mata se celebrarà el dissabte 17 de novembre a Cal Mata com és habitual. “Freinet i els drets de l’infant” és el tema que s’hi debatrà. Trobareu el cartell i e… (llegir més...)

Segueix en directe la conferencia ‘Building the EU citizen pillar’ (Brussel·les) aquest dilluns 5 de novembre

Segueix en directe la conferencia ‘Building the EU citizen pillar’ (Brussel·les) aquest dilluns 5 de novembreLa Fundació Ferrer i Guàrdia participa aquest dilluns dia 5 de novembre en la jornada ‘Building the EU citizen pillar’ que se celebrarà a la seu del Comitè Social i Econòmic Europeu a Brussel·les. Aquesta jornada segueix a les celebrades a Barcelona,… (llegir més...)

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia obre nova seu a les comarques gironines

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia obre nova seu a les comarques gironines La vila de Palafrugell acull des d'ahir la nova delegació a les comarques gironines de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. L'acte d'inauguració va comptar amb la participació de l'Alcalde de Palafrugell, l'I·lm. Sr. Juli Fernández Iruela, qui va… (llegir més...)

La Fundació participa a Viena, Brussel·les i Terrassa per a la difusió i avaluació de la Iniciativa Ciutadana Europea

La Fundació participa a Viena, Brussel·les i Terrassa per a la difusió i avaluació de la Iniciativa Ciutadana EuropeaEl proper 5 de novembre tindrà lloc a Brussel·les una nova jornada centrada en la Iniciativa Ciutadana Europea (ICE), el nou mecanisme de participació ciutadana posat en marxa enguany que permet a la ciutadania proposar legislació en algun dels àmbit… (llegir més...)