Archivo

Notícies

Existeix una opinió pública europea?

Existeix una opinió pública europea?Us convidem el proper 4 de juliol a les 19:30h a participar al seminari: Existeix una opinió pública europea? Avançant en la construcció de la ciutadania europea Targetó convocatòria A càrrec de: Andreu Missé, soci i director de la revista Alternati… (llegir més...)

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa'

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa' Aquest passat cap de setmana 8 i 9 de juny hem col·laborat i participat a la jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa' organitzada per l’entitat European Alternatives a Barcelona. Judit Vallès, coordinadora de programes de la Fun… (llegir més...)

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa', 8 i 9 de juny

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa', 8 i 9 de junyAquest cap de setmana 8 i 9 de juny us animem a participar a la jornada sobre els Drets Civils a Europa organitzada per European Alternatives a Barcelona, i que compta amb la col·laboració de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. Pluralisme als mitj… (llegir més...)

Seleccionen la Fundació Ferrer i Guàrdia a la segona guia de 'Think Tanks'

Seleccionen  la Fundació Ferrer i Guàrdia a la segona guia de 'Think Tanks'La Fundació Ferrer i Guàrdia apareix a la segona guia de Think Tanks a Espanya que edita la Fundación Ciudadanía y Valores (Funciva) i que recopila els principals centres de pensament de l’Estat. El Centre d’Estudis Jordi Pujol, el CIDOB, l’IEMed o l… (llegir més...)