Archivo

Notícies

Conclou Mellóntikos, Workshop on citizenship 2013

Conclou Mellóntikos, Workshop on citizenship 2013La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia juntament amb JEF-Catalunya i JEF-Espanya hem dut a terme del 3 al 7 de juliol Mellóntikos, un workshop sobre democràcia i participació a Europa. En aquestes jornades han participat més de 50 joves de 12 països d… (llegir més...)

Existeix una opinió pública europea?

Existeix una opinió pública europea?Us convidem el proper 4 de juliol a les 19:30h a participar al seminari: Existeix una opinió pública europea? Avançant en la construcció de la ciutadania europea Targetó convocatòria A càrrec de: Andreu Missé, soci i director de la revista Alternati… (llegir més...)

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa'

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa' Aquest passat cap de setmana 8 i 9 de juny hem col·laborat i participat a la jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa' organitzada per l’entitat European Alternatives a Barcelona. Judit Vallès, coordinadora de programes de la Fun… (llegir més...)

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa', 8 i 9 de juny

Jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa', 8 i 9 de junyAquest cap de setmana 8 i 9 de juny us animem a participar a la jornada sobre els Drets Civils a Europa organitzada per European Alternatives a Barcelona, i que compta amb la col·laboració de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. Pluralisme als mitj… (llegir més...)