Notícies

Ja tenim Twitter!!!

Ja tenim Twitter!!!La Fundació Ferrer i Guàrdia estrenem avui el nostre perfil a Twitter (@f_ferrerguardia) per fer-vos arribar més informació i de forma més ràpida les notícies i activitats. Seguiu-nos! https://twitter.com/f_ferrerguardia (llegir més...)

Descobreix i ajuda'ns a construir el Blog 'Espai de Llibertat'

Descobreix i ajuda'ns a construir el Blog 'Espai de Llibertat'Ens plau anunciar-vos el llançament del Blog “Espai de Llibertat”, una finestra oberta al nostre ideari del qual en volem que siguis partícip. Espai de Llibertat arrenca amb…+ de 600 articles + de 180 autors + de 60 entrevistes = 17 anys de pensament… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 68

Nou Espai de Llibertat - núm. 68Ja ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!!   L’entrevistaAlbert Sànchez Piñol"El poble va decidir declarar la guerra no a un tirà, sinó a dos.." PerspectivesCiutadania i autodeterminació     Fes-li una ullada:… (llegir més...)

Presentació del llibre 'Qué hacemos por una sociedad laica'

Presentació del llibre 'Qué hacemos por una sociedad laica'Us presentem el pròxim Seminari Espai de Llibertat, amb la presentació del llibre: "Qué hacemos para que el Estado asuma por completo la pluralidad social existente, y sea reflejo de una sociedad laica" Lloc: Sala Pi i Margall (c. Avinyó, 44 baixos.… (llegir més...)