Archivo

Notícies

Ofrena Floral al Monument de Ferrer

Ofrena Floral al Monument de FerrerCom cada any, aquest dilluns 14 d'octubre, us convidem a l’ofrena floral davant del monument a Francesc Ferrer i Guàrdia en commemoració enguany del 104è aniversari del seu afusellament. L’acte comptarà amb la intervenció del Joan-Francesc Pont, Pres… (llegir més...)

Presentació de 'Som Laics? 17 mirades a la laïcitat'

Presentació de 'Som Laics? 17 mirades a la laïcitat'El proper dimecres 9 d'octubre a les 19:30h, la Fundació Ferrer i Guàrdia i Edicions Els Llums es complauen en convidar-vos a la presentació del llibre "Som laics? 17 mirades a la laïcitat", Informe Ferrer i Guàrdia 2013. Participaran a l'acte: Orio… (llegir més...)

La Familia Irreal: vine amb la Fundació i gaudiràs d'un 40% de descompte

La Familia Irreal: vine amb la Fundació i gaudiràs d'un 40% de descompteEn el marc dels actes que la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia convoca per a commemorar l'afusellament de Ferrer i Guàrdia, volem donar-vos a conèixer un de molt especial i que ens fa molta il·lusió. Aprofitant l'estrena de la nova temporada de “La… (llegir més...)

Presentació de Som Laics a la Setmana del llibre en català

Presentació de Som Laics a la Setmana del llibre en catalàEl proper dilluns 9 de setembre a les 18:30h, presentarem el llibre "Som laics? 17 mirades a la laïcitat", Informe Ferrer i Guàrdia 2013 (Edicions Els Llums), a la 31a edició de la Setmana del Llibre en Català (avinguda de la Catedral, Barcelona). Pr… (llegir més...)