Archivo

Notícies

La Familia Irreal: vine amb la Fundació i gaudiràs d'un 40% de descompte

La Familia Irreal: vine amb la Fundació i gaudiràs d'un 40% de descompteEn el marc dels actes que la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia convoca per a commemorar l'afusellament de Ferrer i Guàrdia, volem donar-vos a conèixer un de molt especial i que ens fa molta il·lusió. Aprofitant l'estrena de la nova temporada de “La… (llegir més...)

Presentació de Som Laics a la Setmana del llibre en català

Presentació de Som Laics a la Setmana del llibre en catalàEl proper dilluns 9 de setembre a les 18:30h, presentarem el llibre "Som laics? 17 mirades a la laïcitat", Informe Ferrer i Guàrdia 2013 (Edicions Els Llums), a la 31a edició de la Setmana del Llibre en Català (avinguda de la Catedral, Barcelona). Pr… (llegir més...)

Obrim el concurs Euroacciona't. Participa-hi!

Obrim el concurs Euroacciona't. Participa-hi!En el marc de la celebració del 20è aniversari de l'establiment de la ciutadania de la Unió al Tractat de Maastricht (1 de Novembre de 1993), el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea han declarat l'any 2013 com l'Any Europeu dels Ciutadan… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 69

Nou Espai de Llibertat - núm. 69Ja ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!!   L’entrevistaLluís Permanyer"Barcelona s’ha sabut orientar per mantenirla imatge de gran història clàssica, però ambgran atenció a la modernitat."   PerspectivesObsolescè… (llegir més...)