Archivo

Notícies

Nou Espai de Llibertat - núm. 69

Nou Espai de Llibertat - núm. 69Ja ha sortit el nou número de la nostra revista Espai de Llibertat!!   L’entrevistaLluís Permanyer"Barcelona s’ha sabut orientar per mantenirla imatge de gran història clàssica, però ambgran atenció a la modernitat."   PerspectivesObsolescè… (llegir més...)

Disponible la relatoria del Seminari “Cooperativisme i Mutualisme a Catalunya des d’inicis del s.XX a l’actualitat"

Disponible la relatoria del Seminari “Cooperativisme i Mutualisme a Catalunya des d’inicis del s.XX a l’actualitatUs podeu descarregar la relatoria del Seminari “Cooperativisme i Mutualisme a Catalunya des d’inicis del s.XX a l’actualitat” organitzat per XarxAteneu en col·laboració amb la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, el 18 de desembre passat. El Seminari… (llegir més...)

Conclou Mellóntikos, Workshop on citizenship 2013

Conclou Mellóntikos, Workshop on citizenship 2013La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia juntament amb JEF-Catalunya i JEF-Espanya hem dut a terme del 3 al 7 de juliol Mellóntikos, un workshop sobre democràcia i participació a Europa. En aquestes jornades han participat més de 50 joves de 12 països d… (llegir més...)

Existeix una opinió pública europea?

Existeix una opinió pública europea?Us convidem el proper 4 de juliol a les 19:30h a participar al seminari: Existeix una opinió pública europea? Avançant en la construcció de la ciutadania europea Targetó convocatòria A càrrec de: Andreu Missé, soci i director de la revista Alternati… (llegir més...)