Notícies

Iniciativa Ciutadana Europea per un New Deal a EuropaSigna per un Pla Especial Europeu per al Desenvolupament Sostenible i l’Ocupació. La ICE New Deal 4 Europe promou un pla europeu d'inversió (a l'estil de New Deal de Roosvelt) destinat a l'econom… (llegir més...)

Seminari 'Convivència i cohesió social' (3a edició). Participa al teatre fòrum!La Fundació Ferrer i Guàrdia us convida al seminari “Convivència i cohesió social” (3a edició) que es durà a terme a l’Espai Ferrer i Guàrdia el dilluns 1 de desembre a les 18:30h. Enguany el format d… (llegir més...)

Festival Enmut 2014El proper 29 de novembre es celebra la 6a edició del Festival Internacional de Curtmetratges MUTS. Aquests any es realitzarà a la Sala Latino del Teatre Principal (Les Rambles, 27 Barcelona). L'Enmut… (llegir més...)

Presentació del llibre: Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juvenil en EspañaEl proper dimecres 3 de desembre a les 19h a l'Espai Ferrer i Guàrdia (c. Avinyó, 44 Barcelona) es farà la presentació del llibre:  Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juve… (llegir més...)