Notícies

Seminari 'Convivència i cohesió social' (3a edició). Participa al teatre fòrum!La Fundació Ferrer i Guàrdia us convida al seminari “Convivència i cohesió social” (3a edició) que es durà a terme a l’Espai Ferrer i Guàrdia el dilluns 1 de desembre a les 18:30h. Enguany el format d… (llegir més...)

Festival Enmut 2014El proper 29 de novembre es celebra la 6a edició del Festival Internacional de Curtmetratges MUTS. Aquests any es realitzarà a la Sala Latino del Teatre Principal (Les Rambles, 27 Barcelona). L'Enmut… (llegir més...)

Presentació del llibre: Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juvenil en EspañaEl proper dimecres 3 de desembre a les 19h a l'Espai Ferrer i Guàrdia (c. Avinyó, 44 Barcelona) es farà la presentació del llibre:  Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juve… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 72Ja ha sortit el número 72 de la nostra revista Espai de Llibertat!!  Subscriu-te a Espai de Llibertat o compra aquest número a iQuiosc L’entrevistaJaume Pieres"Sempre vull pensar que l'atene… (llegir més...)