Notícies

Presentació del llibre: Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juvenil en EspañaEl proper dimecres 3 de desembre a les 19h a l'Espai Ferrer i Guàrdia (c. Avinyó, 44 Barcelona) es farà la presentació del llibre:  Una visión crítica del plan de implantación de la garantía juve… (llegir més...)

Atenció canvi de local: Festival Enmut 2014 es trasllada a l'Espai Jove Boca NordEl proper 29 de novembre se celebra la 6a edició del Festival Internacional de Curtmetratges MUTS. Us comuniquem que, per motius aliens, finalment no es podrà fer al Teatre Principal i es trasllada la… (llegir més...)

‘Converses sobre voluntariat’ 11 de desembre a l’Espai Ferrer i GuàrdiaDins del marc de l’any de Barcelona com a CAPITAL EUROPEA DEL VOLUNTARIAT, us convidem a participar a la jornada ‘CONVERSES SOBRE VOLUNTARIAT’, organitzada per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Movime… (llegir més...)

Iniciativa Ciutadana Europea per un New Deal a EuropaSigna per un Pla Especial Europeu per al Desenvolupament Sostenible i l’Ocupació. La ICE New Deal 4 Europe promou un pla europeu d'inversió (a l'estil de New Deal de Roosvelt) destinat a l'econom… (llegir més...)