Notícies

Informa't i participa del projecte ACTIVA'TEl projecte 'Activa't' és un projecte encaminat a promoure les oportunitats d'ocupació dels i les joves a partir de la tasca desenvolupada des de l'associacionisme. Diferents estudis impulsats per la… (llegir més...)

16 de juny (19h.): Seminari #Participació 24M BCN El proper dimarts 16 de juny de 2015, a les 19:00h, us convidem a participar al seminari "#PARTICIPACIÓ 24M BCN: ANÀLISI DEL COMPORTAMENT ELECTORAL". En ell analitzarem i debatrem la participació ele… (llegir més...)

Què són les llibertats civils?Què són les llibertats civils? En el marc del projecte "#llibertats civils: pedagogia i defensa dels drets humans", la Fundació Ferrer i Guàrdia hem elaborat unes càpsules breus de vídeo orientades al… (llegir més...)

Nou Espai de Llibertat - núm. 74Ja ha sortit el número 74 de la nostra revista Espai de Llibertat!! Subscriu-te a Espai de Llibertat o compra aquest número a iQuiosc L’entrevista Quico Ràfols "Defensar el dret a la informació… (llegir més...)