Notícies

29 d'abril (19h.): L'HUMOR GRÀFIC I LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓSEMINARI LLIBERTATS CIVILS.  L'Espai Ferrer i Guàrdia (C/ Avinyó 44, Barcelona) acollirà dimecres 29 d'abril (19h.), un seminari sobre Llibertats Civils, que sota el títol "L'humor gràfic i la ll… (llegir més...)

16 abril, 19h: Presentació llibre El pròxim dijous 16 d'abril a les 19:00h us convidem a participar a la presentació del llibre "El mestre" de Màrius Mollà.Es tracta d'una novel·la de ficció basada en la figura de Francesc Ferrer i Gu… (llegir més...)

Informa't i participa del projecte Activa'tEl projecte 'Activa't' és un projecte encaminat a promoure les oportunitats d'ocupació dels i les joves a partir de la tasca desenvolupada des de l'associacionisme. Diferents estudis impulsats per la… (llegir més...)

Presentació 'Informe Ferrer i Guàrdia 2014'. Dimarts 10 de febrer 19hEl pròxim dimarts 10 de febrer a les 19h us convidem a participar a la presentació del llibre que hem publicat recentment des de la Fundació Ferrer i Guàrdia: 'Informe Ferrer i Guàrdia 2014. Aportaci… (llegir més...)