Arxiu

Activitats

Taula d'entitats afectades pel règim franquista

Taula d'entitats afectades pel règim franquistaXarxAteneu, en col·laboració amb la Fundació Ferrer i Guàrdia, organitza el pròxim dissabte 27 de setembre durant tot el matí una: Taula d'entitats afectades pel règim franquista. Lloc: Ateneu Barcelonès - Sala Verdaguer (c. Canuda, 6 Barcelona) Targ… (llegir més...)

La Fundació Ferrer i Guàrdia promou el #PanoràmicBcn: no et quedis fora!

La Fundació Ferrer i Guàrdia promou el #PanoràmicBcn: no et quedis fora!El #PanoràmicBcn és una recerca que es fa des del propi sector associatiu per disposar del coneixement necessari per a enfortir les associacions de la ciutat. Està impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides… (llegir més...)

Emanciparse en España, una quimera

Emanciparse en España, una quimeraEl Consejo de la Juventud de España acaba de presentar el quinto número del Observatorio de Emancipación en cuya elaboración ha colaborado el Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia. De nuevo, los datos que no… (llegir més...)

Llibertat d'expressió i d'informació

Llibertat d'expressió i d'informació Píndola-resum de la jornada organitzada per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia el 15/11/2013 sota el títol de Jornada Crisi i Llibertats Civils.   Resum de les intervencions de Toni Soler, Oriol Illa, Jaume Roures i Xiana Siccardi… (llegir més...)