Arxiu

Activitats

Emanciparse en España, una quimera

Emanciparse en España, una quimeraEl Consejo de la Juventud de España acaba de presentar el quinto número del Observatorio de Emancipación en cuya elaboración ha colaborado el Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia. De nuevo, los datos que no… (llegir més...)

Llibertat d'expressió i d'informació

Llibertat d'expressió i d'informació Píndola-resum de la jornada organitzada per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia el 15/11/2013 sota el títol de Jornada Crisi i Llibertats Civils.   Resum de les intervencions de Toni Soler, Oriol Illa, Jaume Roures i Xiana Siccardi… (llegir més...)

Joan-Francesc Pont responde al discurso de ingreso en el Real Academia de Doctores de Ina Piperaki

El viernes, 27 de junio de 2014, a las 19:30 horas, en la Sala de Actos del Foment del Treball, Via Laietana, 32, la Real Academia de Doctores, presidida por el Profesor Alfredo Rocafort, recibe a una nueva Académica correspondiente para Grecia, la D… (llegir més...)

Exposició del jove artista belga Kenneth Janssens Van Caenegem

Exposició del jove artista belga Kenneth Janssens Van CaenegemThe Linq team has the pleasure of inviting you to the opening of an exhibition of works by Kenneth Janssens Van Caenegem. Saturday July 12th 2014 from 8:00PMCarrer Joan d’Austria 55, Barcelona The exhibition will be open until July 25th. For more inf… (llegir més...)