Arxiu

Activitats

Ofrena floral al monument a Ferrer i Guàrdia

Ofrena floral al monument a Ferrer i GuàrdiaCom cada any, aquest dilluns 13 d'octubre, us convidem a l’ofrena floral davant del monument a Francesc Ferrer i Guàrdia en commemoració enguany del 105è aniversari del seu afusellament. L’acte comptarà amb la intervenció del Joan-Francesc Pont, Pres… (llegir més...)

Priscila Fernandes: The Book of Aesthetic Education of the Modern School

Priscila Fernandes: The Book of Aesthetic Education of the Modern SchoolPriscila Fernandes transforma l’Espai 13 de la Fundació Miró en una aula per reflexionar a l’entorn d’una hipotètica educació artística de l’Escola Moderna de principis del segle XX. L’exposició de l’artista portuguesa es pot veure del 19 de setembre… (llegir més...)

República y laicidad hoy

Adjuntamos a continuación la declaración del III Congreso uruguayo de Libre-Pensamiento "República y Laicidad hoy" realizado el pasado 13 de setiembre de 2014. Declaración(505.31 KB) (llegir més...)

Priscila Fernandes. El llibre d'educació estètica de l'Escola Moderna

Priscila Fernandes. El llibre d'educació estètica de l'Escola ModernaEl projecte de Priscila Fernandes (Portugal, 1981) transforma l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró en una aula de l’Escola Moderna: reproduccions d’obres d’art i cartells a les parets, mobiliari i material necessaris per dur a terme un programa educat… (llegir més...)