Arxiu

Activitats

Més de 200 persones inauguren l'Espai Ferrer i Guàrdia

Ahir va fer la seva presentació pública l'Espai Ferrer i Guàrdia amb l'assistència de més de 200 persones. I a partir d’aquest divendres l’Espai Ferrer i Guàrdia obirà les portes al servei de les entitats i ciutadania per fomentar la cultura, l’educa… (llegir més...)

Reportatge a BTV sobre l'Espai Ferrer i Guàrdia

El programa 'Connexió' de BTV dedica un reportatge sobre la inauguració de l'Espai Ferrer i Guàrdia. Recorda l'inaugurem avui dimecres 9 a les 19h!! L'ESPAI FERRER I GUÀRDIA és un espai per compartir cultura, promoure la crítica social i gaudir de la… (llegir més...)

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia inaugura l'Espai Ferrer i Guàrdia

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia inaugura l'Espai Ferrer i Guàrdia L’ESPAI FERRER i GUÀRDIA vol esdevenir un Ateneu al cor del Gòtic barceloní (C/ Avinyó 44), que es posarà al servei de les entitats, associacions i el conjunt de la ciutadania, amb l'objectiu de fomentar la cultura, l'educació popular, la participac… (llegir més...)

'Doble autorització' una reflexió des de l'art sobre el monument a Ferrer i Guàrdia

'Doble autorització' una reflexió des de l'art sobre el monument a Ferrer i Guàrdia La Fundació Miró presenta "Doble autorització", una mostra de Lola Lasurt que s'emmarca en el cicle "Arqueologia preventiva", a l'Espai 13 del centre. Es tracta d'un treball centrat en les figures de Joan Miró i Francesc Ferrer i Guàrdia, en què s'an… (llegir més...)